06-25063422

Home / Diensten

Diensten

Na al ruim 30 jaar ervaring is niets onmogelijk, want als het meest allround bouwbedrijf van de regio helpen wij u graag verder. Met ons specialistische team zijn wij in staat om u geheel te ontzorgen van begin tot eind, van idee naar ontwerp tot aan de oplevering.

Nieuwbouw

Uw nieuwbouwwoning verdient de beste aandacht. Wij vertalen uw droom van een tekening naar de realiteit. Wij kunnen uw project van a tot z begeleiden, maar uiteraard kunnen we ook samenwerken met uw architect. Het prettigst is als we in een vroeg stadium betrokken worden, dan kunnen we vanuit onze expertise u helpen keuzes te maken die zelfs geld kunnen besparen.

Verbouwing

Wij zijn er voor al uw bouwactiviteiten, klein en groot. Ook bij plannen voor aanbouw of verbouw adviseren wij u graag. Het kan gaan om een totaal andere indeling in uw huis, een dakkapel, een andere trap, een badkamer of het aanbouwen van een serre. U zegt het maar, wij denken met u mee en we komen tot de beste oplossing die wij graag voor u uitvoeren.

Renovatie & onderhoud

Renovatie is een kunst apart. Bij oudere panden gaat het om het herstellen of aanbouwen in dezelfde stijl. Soms is het zelfs Restauratie, waarbij je vakmanschap helemaal naar boven komt, omdat hier om het echte ambacht gevraagd wordt. De oude ornamenten herstellen bijvoorbeeld. Wij laten u diverse voorbeelden zien van onze renovatieprojecten.

Vragen of mogelijkheden bespreken?

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u nieuwbouwplannen, wilt u uitbreiden of denkt u aan een renovatie, neem gerust contact op met ons voor advies en/of een vrijblijvende offerte.