06-25063422

Home / Diensten / Renovatie

Renovatie & onderhoud

Bezit u een monumentaal pand en wilt u deze renoveren? Wij hebben de expertise!

Onderhoud is een essentieel onderdeel van de levensduur van een woning of gebouw. Voor periodiek onderhoud, kleine verbeteringen of grootschalige renovaties aan appartementencomplexen, kantoren, winkels en woningen kunt u bij ons terecht. Hoe groot of klein de werkzaamheden ook zijn, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw onderhoudswerkzaamheden. Zo blijft een woning of bedrijfspand ook in de toekomst een goede plek om te wonen en werken.
Een renovatie is vaak een goed moment om te kijken naar de verduurzamingsmogelijkheden in uw huis of pand. Zo kunnen we de renovatie van het dak, de vloer of de gevel combineren met het aanbrengen van isolatie. Zodat creëert u een veel comfortabeler binnenklimaat bespaart u op de energierekening. Mogelijk zijn er ook betere ventilatieoplossingen voorhanden of kunnen we vochtproblemen oplossen.
Bij de keuze voor de materialen nemen we u mee in het totale kostenplaatje. Een bepaald materiaal kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op de langere termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw woning of bedrijfspand over een langere periode relatief laag.